V38 (37+3)

Godmorgon världen! Idag blir det en lugn dag. Insåg igår att jag håller på att köra slut på mig själv. Det har varit alldeles för mycket den senaste tiden att uträtta. Det börjar att lugna ner sig nu. Vårt nya hem är lite av ett renoveringskaos, men nu har vi iaf landat på ett ställe. Igårkväll råkade jag spilla lite vatten på golvet och reaktionen blev att börja stortjuta. Det är min kropp som säger åt mig att varva ner ordentligt nu!
 
Har förresten hämtat ut barnvagnen. Bilstolen är insatt i bilen och vår pojkes lilla vagga är bäddad <3
 
 

V38 (37+0)

Ny vecka igen. 21 dagar kvar! Tror ju själv att plutten kommer efter bf,  men skulle han vilja komma tidigare så får det bli tidigast om en vecka. Har för mycket inplanerat innan dess. (Men givetvis skulle han vara varmt välkommen innan dess också).
 
Har börjat kräkas på morgnarna igen. Fjärde dagen i sträck. Dock inte särskilt illamående utan det kommer ganska plötsligt.

V37 (36+5)

Glömde ju skriva att barnmorskan konstaterade i måndags att vår lilla plutt numera är fixerad. Han är med andra ord redo för världen utanför.
 
Vikten för mig stod imorse på +8,7 kg.
 
I förrgår pratade min man om lillebrors rum fast nämnde honom istället med det namn vi funderat på att ge honom. Det kändes så märkligt. Tog några sekunder innan jag förstod vem han talade om. Vi brukar annars kalla honom för vår son, bebis eller lillebror.
 
Insåg igår att jag fortfarande har alla mediciner kvar hemma för det där tredje ivf-försöket som aldrig blev av. Medicinerna ligger där i kylskåpet sedan januari och jag har ännu ej vågat göra mig av med dem. Knäppt? Antar att flera års kämpande gör en lite knasig och nojjig!