Trött på väntan

Jag tog sista tabletten primolut-nor i fredags. Imorgon är det alltså en vecka sedan. Tror ni mensen kommit? Självklart inte. Jag som alltid fått mens inom 3 dagar tidigare efter de tabletterna. Ringde RMC för att kolla om något kan vara fel, men de meddelade att om mensen ej kommit inom ännu en vecka så skall jag ringa igen. För en person som knappt kan stå och vänta i ICA-kön är detta så jobbigt!
 
Denna väntan.. och väntan... så.. trött..på..denna..väntan..

Skrota facebook?

Det är minst en per vecka, den senaste tiden, i min vänlista på facebook som går ut med att de gravida. Trots att jag vill vara glad för deras skull och självklart är det, så känns det orättvist. Här kämpar och kämpar man och så räcker det att vissa viftar på trosan så är de gravida. Suck...  När vi började vår bebisverkstad trodde vi att vi skulle planera nummer två nu. Men livet blir inte alltid som man tänkt sig..
 
Vet ni vad som mer blir allt jobbigare? Att jobba! Tänk er känslan att liksom "planera" en mammaledighet i flera år och du aldrig når dit. Jag trivs med mitt jobb, men jag hade gärna varit hemma med en liten bebis och myst. Ja, särskilt idag är jag inte ens hann kissa under hela dagen på jobb...Tur jag inte var gravid idag med andra ord.. hoho..

Långsamt

Tiden går så himla långsamt! Och ena dagen känner jag mig positiv och andra dagen negativ...