Vecka 5 (4+2)

Det börjar väl bli dags att byta ut ruvarräkningen till veckoräkning isället? Allt känns fortfarande overkligt. Jag känner absolut ingenting, Möjligtivs lite lite molande värk ibland. Å andra sidan är det ju väldigt tidigt ännu. Igårkväll berättade jag för min man. Skulle berätta idag men hade glömt bort att han skulle en snabbvisit till Stockholm. Jag la testet i en presentförpackning och skrev en lapp med texten "Hej pappa" och sedan sa jag åt honom att jag hade en överraskning till honom. När han öppnade lådan och stirrade på innehållet kom mina tårar på nytt. Även han fick tårar i ögonen. Vi fick dock behärska oss eftersom hans dotter är hos oss denna helgen och vi vill inte riktigt berätta för henne än och vill inte oroa henne med tårar. Gav presenten när hon satt på toaletten nämligen. Resten av kvällen pratade vi kryptiskt om monstret i magen för att inte avslöja för mitt 5-åriga bonusbarn. Barn är dock smartare än man tror, för precis innan hon somnade frågade hon mig "När kommer din bebis?" och idag har hon förklarat för mig hur bebisar i magen äter och hur det går till när de kommer ut... haha..

RD9

Jag tror knappt att det är sant att en bebis just nu blir till i min mage. Jag har inte ens berättat för min man än. Tänkte göra det på söndag eftersom då är vi själva i lugn och ro. Konstigt nog så tänker jag inte jättemycket på att jag är gravid. När jag väl tänker på det inser jag att vi om 8 månader förhoppningsvis sitter med ett barn i famnen.. VÅRT barn.. hur galet är inte det?
 
Ska hålla graviditeten hemlig så länge det går. Det skall vara min och min mans hemlighet enda tills det ej går att dölja längre.

RD8

Ni kommer att tro att jah är knäpp nu. Jag är visst gravid trots allt! Testade idag på jobb på icke morgonurin med clear blue och ni ser ju! Det är så overkligt. Efter exakt 2,5 år får jag mitt första plus. 
 
Det som fick mig att bryta ihop igår var att tempen sjönk rejält. Jag har tempat i 1,5 år och har stenkoll! Vid varje ägglossning, varje pergotimekur och vid förra ivf så har den temperaturen inneburit mens. Nu är jag såklart nervös över hur jag kan vara gravid med låg kroppstemperatur, men å andra sidan har jag nu fått svart på vitt att jag KAN bli gravid!!
 
Idag är även graviditetskollens test starkare. Jag som typ tänkte stämma de för deras dåliga test... puuh..