V34 (33+3)

Besöket hos barnmorskan gick bra. Vårt lilla monster i magen fortsätter att följa normalkurvan. Detta trots all choklad denna kvinna äter! Duktig påg!
 
Järnvärdet hade ökat lite. Dock bara från 104 till 106. Men det är ändå första gången som det inte sjunkit. Bytte ju järntabletter till märket SiderAl och de verkar fungera! Ska dock höja dosen till 2 tabletter/dag istället.
 
Annars är jag spänd över att få se bilder från vår gravidfotografering. Får se när fotografen är klar med dem. Det är nog några fotograferingar före oss i kön.
 
En annan sak. Nu reser sig folk upp på tåg och bussar för mig när det inte finns sittplatser. Hemskt praktiskt ;-)

V34 (33+0)

Ny vecka är här! Nu är pojken ca 42 cm lång. Vikten ligger på ca +7,5 kg. 49 dagar kvar till BF.
 
Idag ska vi åka iväg på en gravidfotografering. Köpte en vacker klänning i min mans hemland. Blir lite bilder på mig och lite på oss tillsammans. Ska bli spännande att se resultatet. Blir ett fint minne för resten av livet <3
 
I veckan som kommer är det dags för ett sista ultraljud också.

V33 (32+5)

Jag tror att de nya järntabletterna börjar ge resultat. Jag känner mig piggare än för en vecka sedan iaf. Vi får se på tisdag vid nästa besök hos barnmorskan. Jag kan dock inte skryta om att jag är jobbpepp. Tiden till ledighet får gärna gå fort nu!
 
Annars. Sitter och svär över ondskan i världen. Dels över alla tusentals kvinnor och barn som sitter fångar i bordeller i Indien. Sedan över att Frankrike börjat förbjuda burkini på stränderna. Kan inte män bara lära sig att respektera kvinnor???? Ibland känner jag sådant hat gentemot män. Sedan kommer jag att tänka på min egen man som är helt fantastisk och dessutom prinsen i magen. Blir prinsen som sin pappa så kommer han en dag att göra en kvinna riktigt lycklig <3