Mardrömmarna fortsätter

Mina mardrömmar fortsätter! Det finns ett par som vi umgås med en del som också väntar barn. I natt drömde jag att kvinnan berättade att hon inte var säker på ifall det var hennes man eller min man som var pappan till hennes kommande barn! Usch, det var fruktansvärt och jag vaknade i natt och grät. Var så trött och vimsig att jag inte kunde avgöra vad som var dröm och verklighet. Nu är jag vaken på riktigt iaf.. puh..
 
Från det ena till det andra. Igår vägde jag prick 60 kg. Lustigt att man når sin målvikt som gravid i v12! Men förmodar att siffrorna på vågen snart ändrar riktning..

Huvudvärk

Jag börjar min sjukskrivning med huvudvärk. Hela dagen har det suttit i. Faktiskt inte haft huvudvärk på flera månader, vilket jag tror beror på täta måltider och mycket sömn.
 
Föressten drömmer jag så märkliga saker just nu. Igår drömde jag att jag ammade en katt och inatt att min man skulle gifta sig med en 9-årig flicka. Alltså.. ni hör ju? Vad är det frågan om?

V12 (11+0)

Vecka 12 är här! Sista veckan av första trimestern. Sista kritiska veckan.. förutsatt att monstret fortfarande mår väl. Jag tar inget för givet.
 
Jag är från och med imorgon sjukskriven på heltid i två veckor och går sedan tillbaka på deltid ett tag. Jag har börjat vänja mig vid tanken nu. Hade ju tänkt att jag kanske kunde gå ner en viss procent bara, men läkaren höll inte med. Han har nog rätt. Nu får jag verkligen tid att vila. Även om jag nästan hade lust att ringa tillbaka efter besöket och säga "Är du säker på att jag inte ska jobba lite ändå?". Undrar om det ligger i min familj att man inte sjukskriver sig? Ingen i min familj har någonsin varit sjukskriven.. mer än vid vanlig sjukdom då.. men knappt ens det...! Plikten framför allt.. eller vadå?