V5 (4+5)

Igårkväll fick jag mer värk än tidigare. Paniken började krypa omedelbart i kroppen på mig. Direkt kom negativa tankar upp som jag sedan försökte kompensera bort genom att andas lugnt. Vill inte att min oro skall äventyra något. Ingen blödning kom i alla fall. Än så länge är allt som det skall.
 
De enda symptom jag har är molande värk emellanåt samt att jag kissar lite oftare.

Ägglossningstest

Oron och overklighetskänslorna försvinner inte. Denna cykel var det första gången jag använde ägglossningstest på riktigt. Jag verkligen testade varje dag med start från ca dag 15-16. Efter många negativa test trodde jag inte mina ögon när det till sist blev positivt. Då mina cyklar är oregelbunda fick jag testa ca 10 dagar innan det visade positivt. Tänk om jag inte hade använt dem. Hade jag ändå suttit här idag spontangravid?
 
Jag använde mig av Graviditetskollens ägglossningstest. Jag använde mig av deras stavar. Fördelen med dem är att det är möjligt att skriva på plasten när testet togs. Då jag testade säkert 10 dagar i följd var det värdefullt för mig att kunna lägga de bredvid varandra, i rätt datumordning, för att kunna se hur stegringen såg ut. Stickorna fungerar säkert lika bra, men är svårare att markera med datum om man nu vill göra det.

Mirakelmonster

Jag tycker att det ser ut som att hcg fortsätter att öka. Bilden är från idag eftermiddag.
 
Ringde RMC idag och sjuksköterskan var underbar och upprepade om och om vilket mirakel detta är och att hon fick gåshud. Det gjorde mig tårögd! Blir ett ultraljud i ca v 9 eller 10. Ska ringa tillbaka om 2 veckor eftersom de ej kunde se tider så långt fram och jag ej kan tidigare pga semester.
 
Lilla mirakelmonster!