RD0

Då ruvar jag igen. Denna gång på ett perfekt 3-dagars ägg. Av 13 ägg befruuktades endast 4. Ett till mig och kanske ett till frysen. Det återstår att se. 
 
Hej lilla monster! Välkommen till mammas mage. Hoppas att det känns okej där inne trots mammas snörvlande och lite hostande. Jag vill så gärna att du ska stanna kvar i ca 9 månader.. så känn dig som hemma!

Sjuk igen

Igår trodde jag att jag började bli frisk från min förkylning. Idag vaknade jag med halsont, lite hosta och smärta i lungorna. Detta har sedan förvärrats under dagen. Jäkla skit! Jag ville att min kropp skulle vara frisk och stark vid denna ivf men istället är jag mer krasslig än jag varit någongång i år. Jag har ingen aning om det kan påverka ivfen, men det lär ju inte öka chanserna. Suck...

Om någon hade sagt..

Om någon hade sagt till mig för 2 år och 9 månader sedan att jag fortfarande inte skulle ha barn eller vara gravid idag - hur hade jag reagerat då?
 
Jag har dubbla känslor när jag funderar på det. Dels så hade jag kunnat sluta fokusera så mycket på barn och istället leva i nuet. Inte pausa livet. Å andra sidan är jag glad att jag inte känt till detta. Jag tror att det hade gjort mig deprimerad och nedstämd.
 
Jag vill föressten ha måndag NU. Vill få veta att allt gått bra med äggen och att ett riktigt stjärnägg kan föras tillbaka. Tänker att ett 3-dagars fint ägg är bättre än ett 2-dagars. Då har ju ägget faktiskt överlevt ännu ett dygn utanför kroppen.