En mer harmonisk bebis

Ligger nu med ett sovande barn på mitt bröst. För två dagar sedan bestämde vi oss för stt testa droppar från apoteket som motverkar gasbildning. Vår pojk har varit ganska gnällig dagtid. Nätterna har han sovit, men grymtat och sparkat mycket i sömnen pga all gas i magen, vilket påverkat både honom och oss. Testade först att endast amma var tredje timme dagtid även om han gnällde för att minska gas i magen, men tyckte inte att det blev stor skillnad. Dropparna verkar fungera. Det blev en lugn och tyst natt och idag har han sovit nästan hela dagen. En mer harmonisk bebis helt enkelt. 

Komma till ro

Jag har påbörjat en förlossningsberättelse som ligger i utkast. Tror att jag ska göra två versioner. En som är ännu mer detaljrik och som ska bifogas i vår pojks "Boken om mig". Tänkte även lägga in mitt förlossningsbrev där och annat smått och gott som kan vara kul både för oss och honom i framtiden att titta igenom och läsa.
 
Just nu har plutten återigen slutat sova längre stunder dagtid och det kan ta allt från 2-5 timmar att få honom att komma till ro för natten. När han väl somnar djupt så sover han dock gott nattetid. Även om jag får mycket sömn nattetid så är jag ändå väldigt trött då jag ändå vaknar ett par gånger/natt. Men ingen har dött av trötthet eller hur? 

Mer sömn

Vårt lilla monster ligger här bredvid och sover gott. Han har alltid sovit ganska bra nattetid och har nu börjat sova längre stunder även dagtid. Jag har alltid varit väldigt sömnberoende och nu hinner jag ofta sova en stund även dagtid vilket resulterar i en gladare och piggare mamna!
 
Bebis har gått upp ca 0,5 kg och växt 4,5 cm på tre veckor! Innan ville jag nästan gråta över att han växer så fort och jag är rädd att glömma. Vill minnas varje ögonblick, men det känns lite bättre nu.
 
Hoppsan nu vaknade han..