V17 (16+0)

Vecka 17 är här och mer än 40% av graviditeten har nu passerat. Vissa dagar är bra, medan andra fortfarande är kräkdagar. Har dessutom nackspärr eller liknande som vägrar ge med sig.
 
Jag försöker verkligen att inte oroa mig över denna graviditet, men det är helt omöjligt. Så fort det smärtar lite som menssmärtor då börjar paniken krypa i kroppen. Jag hade så behövt se att monstret mår bra, men jag ska verkligen försöka hålla mig till RUL. Jag har ju faktiskt inga tecken alls på att något skulle vara fel..

Bio-oil

Hola! Idag var jag förbi apoteket och köpte gravidolja. Vet inte hur mycket det hjälper mot bristningar, men kanske gör det lite nytta? Jag har aldrig haft några bristningar och kan jag undvika det så gör jag det gärna. Det blev en från Bio-oil. Så idag efter duschen har jag använt den för första gången. 
 
I övrigt hade jag tänkt hämta ut en babybox idag, men de var slut. Får gå tillbaka senare i veckan. Känns overkligt att hämta ut de första babysakerna!?

V16 (15+0)

God morgon Sverige! Idag går vi in i vecka 16!! Enligt appen är monstret nu 14 cm långt. Bebisbulan finns där nu även morgnar. Under kvällen är den faktiskt riktigt stor. Antar att det både är bebis och mat som putar ut då. 
 
Jag vet att jag inte ska skriva att jag börjar må bättre för då vänder det igen. Igår tänkte jag tanken och sen kräktes jag. Men faktiskt så börjar jag att må bättre nu. Jag är inte lika trött, kräker inte lika ofta (nu ca varannan dag) och illamåendet är inte konstant. Ett annat friskhetstecken är att jag börjat äta lite choklad!
 
Vi har börjat berätta för några vänner nu. Det är så härligt när våra vänner delar vår glädje. Våra närmaste vänner känner ju till vår kamp. Våra familjer, förutom min mamma, vet dock ingenting än. Jag umgås inte tätt med min familj och min mans familj bor i ett land långt härifrån. Om min man inte berättar innan så lär de se magen i sommar när vi åker ner för semester. Vet att de kommer att bli så lyckliga, eftersom de efterfrågat barn vid varje besök!