V27 (26+0)

Hej världen! Vi är nu nere på tvåsiffrigt. 98 dagar låter som en evighet, men när vi tänker på att vi startade på 280 dagar så är det faktiskt inte långt kvar!
 
Mycket av det man går igenom i livet kan man i slutändan se positiva saker ur. Det har nu gått 3 år och 7 månader sedan vi slutade skydda oss. Det har varit tufft och inneburit mycket sorg och tårar. Vi har dock hunnit mycket i livet under denna tid. Ibland har det känts som om livet stått still, men vid närmare eftertanke har det hänt otroligt mycket.
 
Under denna tid har min man sagt upp sig från ett fast jobb, studerat, fått fast jobb på nytt, bytt upp sig ännu ett jobb, fått svenskt medborgarskap och tagit svenskt körkort. Jag har visserligen varit på samma jobb, men snabbt lyckats höja mig lönemässigt. Tillsammans har vi byggt upp bra rutiner som en familj. Att vara bonusmamma är och har varit fantastiskt, men också en omställning. Tillsammans har vi också rest mycket och blivit starka tillsammans. Det enda som behövs är ett större boende, vilket vi inom kort har. Med andra ord finns det knappast ett bättre läge än precis NU att utöka vår familj <3